Necdet Semker Anaokulu
TAHTAKALE MAH. GAFFAR OKKAN CAD. NO 59/2 AVCILAR / İSTANBUL

VİZYON

Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm imkânlarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.

MİSYON

Sosyal-kültürel, bedensel ve zihinsel yönden güçlü bireyler yetiştirebilmek için geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza Türk Milli Eğitim ve Okul Öncesi Eğitimin amaçları doğrultusunda; modern araç- gereç, yöntem ve tekniklerle bunların yanı sıra dinamik, donanımlı, özverili, yenilikçi ekip ruhuyla çalışan eğitim ve idari kadromuzla sözde değil özde eğitim vermek için bir aradayız.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

SABAH GRUBU:8.30-12.30 ÖĞLE GRUBU:13.00-17.00

DOĞALGAZ

Avcılar merkeze 15 km uzaklıktadır.

Tahtakale Mah. Gaffar Okkan Cad. No.59/2 Avcılar/İSTANBUL